Trailer: Kom i følelsernes vold med Pixars nye film

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktion: Pete Docter. Stemmer: Amy Poehler, Mindy Kaling, Bill Hader, Lewis Black, Phyllis Smith, Kyle MacLachlan, Diane Lane, Kaitlyn Dias. Premiere: Dansk premiere 27. august 2015.

Tre trailer-tanker:

1. Pixar blev i 2006 opkøbt af giganten Disney og er til dels hoppet med på Hollywoods franchisemani med ’Toy Story’ og ’Cars’. Der er dog stadig kommet nyskabende film ud af animationsselskabet, der har stået bag udfordrende film som ’Wall-E’, ‘Up’ og ’Brave’ de seneste år. Og traileren til deres nye satsning, ’Inside Out’, antyder da også et overmåde interessant bekendtskab. Pixar teasede filmen for et par måneder siden med denne video, der er et mashup af deres bedste film, men det her er den første egentlige trailer.

2. Filmen er instrueret af Pete Docter, manden bag den herlige ’Monsters Inc.’ og senest den uforligneligt smukke ’Up’. Han finder igen både humor og dramatik i en meget almenmenneskelig præmis, et familieskænderi omkring et middagsbord. Som krydderi ser vi dog ind på hovederne på de tre medvirkende, 11-årige Riley og hendes forældre, og oplever, hvordan de fem følelser Vrede, Afsky, Sorg, Glæde og Frygt rumsterer derinde.

3. Det er Riley og hendes følelser, der er i centrum og vildrede, efter familien flytter til San Francisco, og hun må vænne sig til en ny hverdag. Hendes indre stemmer bliver leveret af Amy Poehler som Glæde, der har det svært i klippet, Mindy Kaling som Afsky, Bill Hader som Frygt, Phyllis Smith som Sorg og Lewis Black som Vrede. Ukendte Kaitlyn Dias er den unge Riley, mens hendes forældre bærer Kyle MacLachlan og Diane Lanes stemmer.

Læs også: Lyt til Soundvenue Filmcast om ‘Force Majeure’, rædselsår for dansk film, skandaløst Sony-læk, Comedy Central m.m.

Læs også: Disney og Pixars hemmelige talbudskab – og betydningen bag

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af