Trailer: Mads Mikkelsen, Lie Kaas, Dencik, Nicolas Bro i Anders Thomas Jensens ‘Mænd og høns’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktion: Anders Thomas Jensen. Medvirkende: Mads Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas, David Dencik, Nicolas Bro, Søren Malling, Bodil Jørgensen, Ole Thestrup, Kirsten Lehfeldt. Premiere: 5. februar.

Tre trailer-tanker:

1. 10 år efter ‘Adams æbler’ er Anders Thomas Jensen tilbage. ‘Mænd og høns’, hedder hans længe ventede nye film, og nu er den første egentlige trailer landet. En trailer, som antyder, at instruktøren, der også stod bag ‘Blinkende lygter’ og ‘De grønne slagtere’, ikke ligefrem er blevet mere politisk korrekt med årene, tværtimod. Der går ikke længe i traileren, før vi har fået handicapmobning, snak om dyresex, pensionistscoringer og fem brødre med mindst ét fysisk fællestræk.

2. Mads Mikkelsen og David Dencik spiller to halvbrødre, der opdager, at deres far slet ikke er deres far. I stedet afstammer de fra et lille øsamfund, hvor de hurtigt finder deres slægtninge, tre temmelig uciviliserede typer, der ligesom dem selv er født med læbe-ganespalte. De bliver spillet af David Dencik, Nikolaj Lie Kaas og Nicolas Bro, og de fem skuespillere har tilsyneladende  en fest med at tæve hinanden med udstoppede dyr. Det er lidt af en stjerneparade, der befolker filmen, hvilket understreger Anders Thomas Jensens fortsatte status i dansk film trods et årtis fravær som instruktør.

3. ‘Mænd og høns’ kunne da heller ikke have været lavet af andre end ham, og at dømme ud fra traileren har den al den sorte humor og fysiske komik, der kendetegner hans film. Og selvfølgelig Ole Thestrup, uden hvem en Anders Thomas Jensen-film ikke ville være en Anders Thomas Jensen-film. Som skuespillerne fortalte, da vi besøgte settet tidligere på året, er Thestrup dog nærmest det mest normale indslag i ‘Mænd og høns’, som får premiere i starten af februar.

Læs også: Reportage – i det her slæng er Ole Thestrup den normale

Læs også: Mads Mikkelsen og Anders Thomas Jensen fortæller om ‘Mænd og høns’

Læs også: Anders Thomas Jensen skriver på tv-serie

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af