Trailer: Road-komedie med ’Silicon Valley’-stjerner i hovedrollerne

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktion: Scot Armstrong. Medvirkende: T.J. Miller, Thomas Middleditch, Adam Pally, Alison Brie, Krysten Ritter, Jason Mantzoukas. Premiere: Amerikansk premiere den 12. september 2014, dansk premiere uvis.

Tre trailer-tanker:

1. For tiden bevæger en lang række filmstjerner sig over i tv-mediet, men bevægelsen går stadig også den anden vej. Således har komediefilmen ’Search Party’ en lang række af de sjoveste stjerner fra tv i sine hovedroller: Vi får således både T.J. Miller og Thomas Middleditch (’Silicon Valley’), Alison Brie (’Community’), Krysten Ritter (’Don’t Trust the B in Apartment 23’), Adam Pally (’Happy Endings’, ’The Mindy Project’) og Jason Mantzoukas (’The League’) i ovenstående trailer.

2. De medvirker i en film, hvor Nardo (Middleditch) efter at have fået ødelagt sit bryllup af Jason (Miller) finder sig selv nøgen i Mexico. Hans forsøg på at vinde sin forlovede tilbage er gået helt galt, og derfor tager vennerne Jason og Evan (Pally) på en redningsmission, der naturligvis ikke går så smooth, som de havde håbet. De må nemlig slås med både en vanvittig gangster og et kærestepar (Ritter og Mantzoukas), der vil tage Evans lever.

3. Det lyder som en præmis, der er set før, og filmen er da også både skrevet og førstegangsinstrueret af Scot Armstrong, der har skrevet blandt andre ’Road Trip’ og ’Tømmermænd i Thailand’. Han smider endda en direkte reference ind til sin tidligere film ind med Evans replik: »This is a rescue mission, not a road trip«.

Læs også: Vince Vaughn får platkomikken ud af systemet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af