Trailer: Sean Penn er badass i ’Taken’-copycat

Instruktion: Pierre Morel. Medvirkende: Sean Penn, Javier Bardem, Idris Elba, Ray Winstone, Mark Rylance, Jasmine Trinca. Premiere: Dansk premiere den 19. marts 2015.

Tre trailer-tanker:

1. Har Sean Penn overtaget ’Taken’-filmene fra Liam Neeson? Det spørgsmål stiller man sig selv efter at have set ovenstående trailer, men den hedder altså ’The Gunman’ og er da også instrueret af manden bag den første ’Taken’, Pierre Morel. Han blev erstattet i den efterfølgende ’Taken 2’, men er altså ikke færdig med at lave film om mænd, der bruger deres særlige evner til at redde deres kære.

2. Sean Penn spiller en for ham temmelig atypisk rolle som actionmand i form af den internationale spion Jim Terrier. Han skal redde sin kone fra den organisation, han tidligere arbejdede for, men som viser sig ikke at have helt rent mel i posen. Til trods for at filmen ligner en lidt generisk affære, deler Penn skærmen med andre dygtige folk som Javier Bardem og Idris Elba (’The Wire’, ’Luther’), hvorfor der måske alligevel er noget ved den.

3. Bardem og Elbas karisma er i hvert fald nok til, at man får lyst til at se filmen. Samtidig er der bare noget fascinerende ved at se gamle drenge slå på tæven, og har man nået mæthedspunktet for Liam Neeson kan Sean Penn da blive en sjov erstatning.

Læs også: Lyt til Soundvenue Filmcast om ‘Force Majeure’, rædselsår for dansk film, skandaløst Sony-læk, Comedy Central m.m.

Læs også: Sean Penn instruerer sin kæreste og Javier Bardem i ny film

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af