Trailer: Sidse Babett Knudsen er lesbisk forfører i ’The Duke of Burgundy’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktion: Peter Strickland. Medvirkende: Sidse Babett Knudsen, Chiara D’Anna, Monica Swinn, Eugenia Caruso. Premiere: Amerikansk premiere den 23. januar 2015, dansk premiere uvis.

Tre trailer-tanker:

1. Det skortede ikke på roserne, da Sidse Babett Knudsen skiftede jobbet som statsminister Birgitte Nyborg i ’Borgen’ ud med den som forførende, lesbisk lepidopterolog (skulle du være i tvivl: Sommerfuglespecialist!) i sit internationale gennembrud, ’The Duke of Burgundy’. Filmen og Knudsens præstation fik kastet superlativer i nakken af anmelderne på Toronto Film Festival, og nu er den første rigtige trailer ude til filmen.

2. Den handler om hendes karakter Cynthias dominerende forhold til Chiara D’Annas Evelyn. Traileren er en intens affære, der simrer af erotik. Især på grund af lydsporet, domineret af gentagelser, hvisken og naturlyde, mærker man de to kvinders kropslige forhold, mens billedsiden er præget af underskønne billeder og et klippetempo, der stiger støt mod et forløsende crescendo.

3. Det er den engelske instruktør Peter Strickland, kendt for ’Berberian Sound Studio’ fra 2012, der står bag kameraet. ’Berberian Sound Studio’ havde Toby Jones i rollen som en lyddesigner, hvis arbejde for et italiensk gyserfilmstudie førte til en mareridtsagtig opløsning af virkelighed og fantasi. Lydarbejdet er tilsyneladende også i top på ’The Duke of Burgundy’, som endnu ikke står til en egentlig dansk premiere. Men om ikke andet kan man håbe, at den får premiere på CPH PIX i april.

Læs også: Interview med Sidse Babett Knudsen

Læs også: Sidse Babett-Knudsen imponerer anmelderne i sin første internationale rolle

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af