Video: James Franco og Seth Rogen gjorde tykt grin med Sony-hack på SNL

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hacket mod Sony afslørede James Francos løn for ’The Interview’, men det valgte han at se fra den humoristiske side, da han i weekenden var vært for ’Saturday Night Live’. I sin åbningsmonolog gjorde han, med hjælp fra ’The Interview’-medskuespilleren Seth Rogen, grin med miseren ved vise private billeder af de to venner i mere eller mindre afklædt tilstand.

Således viste de billeder af en sovende Franco på toilettet, de to i øm omfavnelse á la John Lennon og Yoko Ono samt deres julekort-positur kun iklædt en strategisk placeret julestrømpe. Endelig sluttede Franco af med at pointere, at han ingen skyld har i eventuelle Instagram-beskeder sendt til uforvarende kvinder kvinder rundt omkring i landet, som selvfølgelig også var en del af lækket.

Læs også: James Franco og Seth Rogen giver Jimmy Fallon nøgen fødselsdagslykønskning

Læs også: Seth Rogen og James Franco vil snigmyrde nordkoreansk diktator i ny crazy-komedie

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af