Video: Kvinderne fra ’Orange Is the New Black’ synger julesange

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Her et par dage før jul er også de indsatte kvinder fra Litchfield-fængslet i ’Orange Is the New Black’ kommet i julestemning. Det kunne selvfølgelig også være under tvang fra vagterne, men det virker nu ganske frivilligt, når Piper, Alex, Crazy Eyes, Red og alle de andre giver en fængselsinspireret udgave af ’The Twelve Days of Christmas’.

Piper lægger ud med: »On my first day at Litchfield, my bunk mate gave to me…«, og senere følger de andre trop med referencer til prison cuttings, fangesex og en kylling i gårdhaven. Så blev det alligevel jul i Litchfield.

Læs også: ’Orange Is the New Black’ får en tredje sæson

Læs også: Taylor Schilling fra ’Orange Is the New Black’: »Det handler ikke kun om bare bryster«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af