Video: Se Funny or Dies suveræne spoof på ’Serial’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kender du ikke ’Serial’, er det tidens mest populære podcast, der over 12 afsnit – sidste kommer ud i dag – fortæller historien om en virkelig forbrydelse, der fandt sted i Baltimore for 15 år siden. Kvinden bag podcasten hedder Sarah Koenig, og man kan forestille sig, at hun har følt sig temmelig presset op til sidste afsnit, hvor mange forventer, at vi omsider får svaret:

Hvem dræbte teenagepigen Hae Min Lee i 1999. Var det Adnan, der blev dømt for forbrydelsen? Vennen, der angav ham, Jay? Eller en helt tredje?

De store forventninger er udgangspunktet for Funny or Dies herlige spoof, hvor skuespilleren Michaela Watkins spiller Koenig lige op til optagelsen af sidste afsnit, hvor alle omkring hende bare gerne vil vide: »Who did it?«.

Det er den fiktive Koenig imidlertid ikke helt skarp på, og hun ender med at pege på en rimeligt overraskende morder. Se sketchen og hør efterfølgende alle 12 afsnit af ’Serial’.

Læs også: Ny Soundvenue-podcast: Om den næstbedste film i 2014 og dommen over det danske filmår

Læs også: Fem podcasts, enhver filmelsker bør lytte til

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af