Video: Se glimt af den kommende sæson ’Game of Thrones’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Skulle der være nogen, det endnu ikke er gået op for, er julen over os. Det fejrer HBO med ovenstående video, hvor de viser klip fra en lang række serier, der gjorde 2014 til et af de bedste tv-år nogensinde.

Et stykke inde i videoen bliver der dog også tilføjet en lille julegave i form af de første glimt af ’Game of Thrones’. Der bliver også teaset for kommende gensyn med ’Girls’ og ’Veep’, mens nye serier som ’Westworld’, ’The Brink’ og ’Ballers’ også kan spottes i videoen. Læs i øvrigt mere om HBO’s kommende nye serier her.

Videoen starter som sagt med et tilbageblik på 2014, mens glimtet mod 2015 begynder ved 1:37.

Læs også: Her er serierne, HBO har i støbeskeen

Læs også: Finchers HBO-serie får titel, ’Selma’-instruktør går til tv

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af