Video: Se instruktørsamtale med Linklater, Nolan, Jolie m.fl.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er altid interessant, når filminstruktører bliver sat stævne i de såkaldte roundtable talks, hvor de reflekterer over deres arbejde og deler erfaringer med hinanden. I den nyeste af slagsen har The Hollywood Reporter samlet en ærefrygtindgydende gruppe af seks navne med vidt forskellige baggrunde.

Der er tale om Richard Linklater og Christopher Nolan, hvis ’Boyhood’ og ’Interstellar’ allerede har gået deres sejrsgang i Danmark. Også Angelina Jolie og norske Morten Tyldum, der begge kan få deres internationale instruktørdebut med henholdsvis ’Unbroken’ og ’The Imitation Game’, sidder om det runde bord. Endelig er også ’Moneyball’-instruktør Bennett Miller, hvis ’Foxcatcher’ har dansk premiere i starter af januar, til stede, mens engelske Mike Leigh tager titlen som alderspræsident i gruppen. Hans ’Mr. Turner’ kommer til landet den 1. januar.

Se de seks instruktører diskutere deres praktiske arbejde med film og oplev menneskerne bag nogle af årets bedste film i ovenstående video.

Læs også: Christopher Nolans film fra værst til bedst

Læs også: Stjerner hylder Richard Linklater i ny dokumentar

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af