Video: Smukt supercut af årets bedste film

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Har 2014 været et godt filmår? Det spørgsmål stiller man uvægerligt sig selv her i december, og at bedømme ud fra vores årslister er vi endnu engang blevet beriget med en række fantastiske filmoplevelser.

Vil man have et knap så analytisk gensyn med årets film, kan man se ovenstående video, der på smukkeste vis klipper en bunke af årets bedste film sammen i et fire minutter langt supercut. Her er vores valg af årets bedste film, ’Boyhood’, stærkt repræsenteret sammen med andre perler som ’Her’, ’Ida’ og ’Inside Llewyn Davis’.

En del af filmene har endnu ikke fået dansk premiere, men får det i starten af 2015, hvorfor videoen også antænder forventningens glæde. Læg dertil en hjertebankende sang af M83, der er videoens lydspor, og du har fire minutter godt givet ud.

Læs også: Lyt til Soundvenue Filmcast om ‘Force Majeure’, rædselsår for dansk film, skandaløst Sony-læk, Comedy Central m.m.

Læs også: Her er årets bedste udenlandske film, top 10-1

Læs også: Kom med bag kameraet på årets bedste film

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af