Lyt til Soundvenue Filmcast: Er Angelina Jolies nye film ‘Unbroken’? Lever ny ‘Girls’ op til hypen?

Angelina Jolies ‘Unbroken’ og Lena Dunhams nye sæson ‘Girls’ hører til to af de mest imødesete værker i det nye år, men lever de op til forventningerne?

Det kan du få svar på i den helt nye udgave af vores filmpodcast Soundvenue Filmcast, som du kan hente via iTunes eller lytte til HER

‘Unbroken’ har stortalentet Jack O’Connell i hovedrollen som OL-løberen Louie Zamperini, der under Anden Verdenskrig overlevede 47 dage på åbent hav og siden flere år i en japansk fangelejr.

Men kan Angelina Jolie finde ud af at instruere film? Holder ærkebritiske O’Connell som gnochhi-elskende italian-american? Og lægger filmen noget nyt til den flittigt afprøvede krigsfilmgenre?

Vi tager diskussionen, før vi kaster os over den spritnye udgave af Lena Dunhams monsterhit ‘Girls’, som får premiere på mandag. Vi har smugkigget første halvdel af sæsonen og går i kødet på hinanden og spørgsmålene: Har Dunham stadig noget interessant at sige om kvartetten af møgforkælede newyorkertøser? Kan hun leve op til sin position som magtfuld nyfeministisk foregangskvinde? Og hvilken betydning har ‘Girls’ haft for tv-serie-landskabet som sådan?

Endelig afslutter vi vores lille nyhedsføljeton om ‘The Interview’ og Sony-leaket, og vi runder som sædvanligt af med anbefalinger til streaming-tjenesterne.

Kort sagt: Masser af filmsnak i din øregang til opvasken, cykelturen eller støvsugningen.

Abonnér på Soundvenue Filmcast via iTunes – eller lyt til den nye udsendelse HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af