Video: Se Werner Herzog over for Chris Pratt i ‘Parks and Recreation’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den levende filmlegende Werner Herzog er her, der og alle vejen for tiden. I hvert fald var han sidste uge i Danmark, hvor han diskuterede dokumentarfilm sammen med Joshua Oppenheimer, hvis ‘The Act of Killing’ og ‘The Look of Silence’ han har hjulpet ud over rampen.

Samtidig er det netop blevet annonceret, at den tyske instruktørs nyeste film, ‘Queen of the Desert’, får premiere på Berlin-festivalen i februar. Mens han de seneste år primært har lavet dokumentarfilm (med ‘Grizzly Man’ som den mest prominente), er ‘Queen of the Desert’ en fiktionsfilm med Herzogs mest stjernebesatte cast hidtil: Nicole Kidman, James Franco, Robert Pattinson, Damian Lewis.

Og i denne uges premiere på den syvende og sidste sæson af Amy Poehler-komedieserien ‘Parks and Recreation’ dukkede Herzog så op i en herlig cameo som en Disneworld-elskende mand, der sælger et skummelt hus til Chris Pratts Andy og Aubrey Plazas April.

Herzog udnytter til fulde sin manende, ikonografiske accent, der i 2012 også landede ham en skurkerolle i Tom Cruise-actionfilmen ‘Jack Reacher’. Herzog, der allerede i 70’erne brød igennem som en original stemme i europæisk film med titler som ‘Fitzcarraldo’ og ‘Aguirre’, er især i de seneste år blevet kult. Og det herlige ‘Parks and Rec’-klip lægger blot nye alen til den position.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af