Harrison Ford vender tilbage i hovedrollen i ‘Blade Runner 2’ – instruktøren fundet

Rygterne har længe svirret omkring opfølgeren til Ridley Scotts sci-fi-klassiker fra 1982, men nu ser det omsider ud til, at brikkerne er ved at falde på plads for ‘Blade Runner 2’ med bekræftelsen af både hovedrolleindhaver og instruktør.

Som Ridley Scott annoncerede sidste efterår, vender han ikke tilbage i instruktørstolen, men vil i stedet fungere som producer på projektet. Derimod er den canadiske instuktør Denis Villeneuve, der blandt andet står bag film som den højspændte thriller ‘Prisoners’ med Hugh Jackmann og Jake Gyllenhall fra 2013 samt det Oscar-nominerede borgerkrigsdrama ‘Nawals hemmelighed’ fra 2010, sat til at instruere det dystopiske sci-fi-drama.

Herudover er det nu også endeligt bekræftet, at Harrison Ford indtager sin legendariske rolle som Rick Deckard i opfølgeren, der ifølge en pressemeddelse vil finde sted adskillige årtier, efter ‘Blade Runner’ slap. Indspilningerne starter i sommeren 2016, da Villeneuve i øjeblikket er i færd med at afslutte to lovende projekter i form af FBI-thrilleren ‘Sicario’ med Emily Blunt og Benicio Del Toro samt sci-fi-filmen ‘The Story Of Your Life’ med Amy Adams.

Læs også: Ny ‘Alien’-film på vej med ‘District 9′-instruktør bag roret

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af