‘Star Wars’-spinoff tager form med ny hovedrolleindehaver

‘Star Wars’-spinoff tager form med ny hovedrolleindehaver

Projektet har indtil videre været omgærdet af mystik og rygter, men nu ser det ud til, at den kommende ‘Star Wars’-spinoff-film har fået sig en hovedrolleindehaver i form af britiske Felicity Jones.

Skuespillerinden, der snart kan ses i ‘The Theory of Everything’, som har sikret hende sin første Oscar-nominering for bedste skuespillerinde, har eftersigende slået Rooney Mara (The Girl With the Dragon Tattoo’) og Tatiana Maslany (‘Orphan Black’), der begge tidligere har været i spil til rollen, på målstregen. Herudover rygtes det, at ‘Breaking Bad’s Aaron Paul er i spil til den mandlige hovedrolle. Det skriver Deadline.

Filmens plot holdes endnu under tætsluttende låg fra Disneys side, mens forskellige teorier går på, at spinoffet vil fokusere på Han Solo eller den mystiske dusørjæger-karakter Boba Fett. Sikkert er det dog, at handlingen er løsrevet J.J. Abrams’ kommende ‘Star Wars: Episode VII’, og at ‘Godzilla’-instruktøren Gareth Edwards instruerer det mystiske projekt, der har premiere 16. december 2016 – præcis et år efter den nye del i den officielle saga udkommer.

Læs også: Trailer: Så er teaseren til ’Star Wars: Episode VII’ landet

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af