Trailer: Han Solo vender tilbage i ny teaser for ‘Star Wars: The Force Awakens’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Chewie, we’re home«.

Hvis man bare er det mindste smule ‘Star Wars’-fan, kan man ikke andet end at blive begejstret, når man ser den spritnye og flotte trailer til ‘Star Wars: The Force Awakens’. Udover at vise brudstykker af den ellers så hemmelige handling, afslører traileren også, hvordan Harrison Fords legendariske karakter Han Solo, flankeret af sin loyale følgesvend Chewbacca, tager sig ud årtier efter ‘Return of the Jedi’.

Traileren blev lanceret ved et storstilet presseevent torsdag eftermiddag i Anahaim, Californien, hvor en flok superfans fik lov at komme i audiens hos instruktøren J.J. Abrams og tre af hovedrolleindehaverne, Oscar Isaacs, John Boyega og Daisy Ridley.

Her kom det blandt andet frem, at Abrams oprindeligt takkede nej til at instruere ‘Episode VII’, mens Isaacs afslørede, at han spiller »den bedste friggin’ pilot i galaksen, som er sendt på en farlig mission af en prinsesse«. Hvad det så betyder, får vi at se, når ‘Star Wars: The Force Awakens’ får premiere den 18. december.

Læs også: ‘Star Wars’-spinoff får titel – premieredato på næste film i sagaen afsløret

Læs også: Trailer: Så er teaseren til ’Star Wars: Episode VII’ landet

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af