‘Borgen’ kan være undervejs hos HBO – desværre uden ‘The Wire’-bagmand

‘Borgen’ kan være undervejs hos HBO – desværre uden ‘The Wire’-bagmand

HBO har rettighederne til at lave en amerikansk udgave af DR-serien ‘Borgen’, og et kort øjeblik var der håb om, at den bedst tænkelige showrunner skulle stå bag: Manden bag ‘The Wire’, ‘Treme’ og ‘Generation Kill’, David Simon.

Det stod nemlig i en stor historie i The Hollywood Reporter i går aftes, men nu viser det sig, at det er et andet politisk drama, Simon så småt er gået i gang med at arbejde på.

Hvornår HBO får sat fut i ‘Borgen’-toget er derfor stadig uvist, men seriens danske producer Camilla Hammerich har tidligere udtalt til The Hollywood Reporter, at hun har set et bud på, hvordan kanalen vil forvalte historien, og at det ser spændende ud.

Der er dog godt nyt for David Simon-fans. Simon kommer til august med miniserien ‘Show Me a Hero’ med Oscar Isaac, og ud over det politiske show, som tilsyneladende ligger et godt stykke ude i fremtiden, arbejder han på en serie om 70’ernes pornoscene omkring Time’s Square i New York – en fortælling om sex, vold, aids og stoffer.

»Man er nødt til at lave den på en måde, så det er en historie om mennesker og om markedet. Om det øjeblik, hvor noget bliver lovligt og giver profit, og hvad der sker med folk i det miljø, når markedet sejrer«, siger han til The Hollywood Reporter.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af