Benicio Del Toro udset som skurk i næste ‘Star Wars’-film

Benicio Del Toro udset som skurk i næste ‘Star Wars’-film

Mens vi venter på ‘Star Wars: The Force Awakens’, der får premiere dansk premiere 16. december, er næste film i serien for længst lagt på tegnebrættet.

‘Star Wars: Episode VIII’ skal instrueres af Rian Johnson (‘Looper’, ‘Brick’) og nu har selskabet bag, Lucasfilm, besluttet sig for, at de vil have Benicio Del Toro som skurk – eller i hvert fald i én af skurkerollerne.

Ifølge flere amerikanske medier har Del Toro fået tilbuddet, men endnu ikke takket ja. Del Toro er blevet en del af Disney-koncernen, som ejer Lucasfilm, med sin cameo som The Collector rulleteksterne til ‘Thor: The Dark World’ og i ‘Guardians of the Galaxy’, og det kan være i den forbindelse, at rollen er kommet på tale.

Del Toro vil skulle afløse eller supplere skurkene i den kommende ‘Star Wars: The Force Awakens’: Adam Driver (som Kylo Ren), Gwendoline Christie (som Captain Phasma) og Domhnall Gleeson (som General Hux).

‘Star Wars: Episode VIII’ får premiere 26. maj 2017.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af