Sidse Babett Knudsen får betydelig rolle i stor HBO-satsning

Sidse Babett Knudsen får betydelig rolle i stor HBO-satsning

Sidse Babett Knudsen styrer langsomt, men sikkert mod et internationalt gennembrud. Hun spillede en af de to hovedroller i en af de bedste film fra det første halvår af 2015, ‘The Duke of Burgundy’ og er med i den næste Dan Brown-filmatisering, Ron Howards ‘Inferno’.

Og nu får hun så også en bærende rolle i en af HBO’s kommende, store seriesatsninger, skriver Deadline.com.

Serien hedder ‘Westworld’ og er et remake af en film fra 1973 om en forlystelsespark i fremtiden bemandet af robotter, som med stor livagtighed udspiller historiske perioder for parkens gæster. ‘Jurassic Park’-style kommer der mudder i maskineriet, og to besøgende finder sig selv blive jagtet af en robotgunslinger, der i parkens western-scenarie ellers var en af hovedattraktionerne.

Sidse Babett Knudsen, som har vakt stor opsigt i udlandet med sin hovedrolle i ‘Borgen’, skal spille Theresa Cullen, der står for driften af parken. Danskeren overtager rollen fra Miranda Otto, som spillede den i piloten. Robotgunslingeren spilles af Ed Harris, og det er i det hele taget fornemt selskab, danskeren kommer i. Også Anthony Hopkins, Jeffrey Wright, Evan Rachel Wood, Thandie Newton og James Marsden er på rollelisten.

Og så er serien skrevet af Jonathan Nolan, der med sin bror Christopher har skrevet manuskript til film som ‘The Prestige’, ‘The Dark Knight’ og ‘Interstellar’, og produceret af J.J. Abrams.

‘Westworld’ får premiere på HBO Nordic i 2016.

Læs også: Vores forventninger til HBO’s kommende dramaserier

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af