Gadestrømerne fra ‘Training Day’ krydser igen klinger i kommende tv-serie

Gadestrømerne fra ‘Training Day’ krydser igen klinger i kommende tv-serie

Måske husker du en tænderskærende Denzel Washington, der råber »King Kong ain’t got shit on me!,« mens han hamrer sig på brystet i krimithrilleren ’Training Day’.

Hvis ikke, så er der nu god grund til at se eller gense filmen, der ifølge Deadline snart bliver højaktuel i tv-serie-formatet.

Filmen fra 2001 handler om en nyudklækket politimand (spillet af Ethan Hawke), der tilbringer sin første, skæbnesvangre dag på gaden i selskab med en erfaren narkostrømer. Denzel Washington blev belønnet med en Oscar for bedste mandlige hovedrolle, og ’Training Day’ blev da også en succes hos både anmeldere og publikum.

Warner Bros. producerer, men det vides ikke, hvor serien skal vises. Om Washington og Hawke gentager rollerne som junglelovens mester og lærling er også uvist, men hos Deadline går rygterne på, at hudfarverne muligvis vil være byttet om hos de to hovedpersoner, når de i serien mødes igen efter 15 år.

Det er filmens oprindelige instruktør, Antoine Fuqua, der i samarbejde med Blockbuster-kongen Jerry Bruckheimer står bag projektet. Bruckheimer er kendt for at producere blandt andet ’Pirates of the Caribean’-filmene, mens Fuqua siden ’Training Day’ har stået bag skydeglade actionfilm som ’Shooter’ og ’Olympus Has Fallen’.

Inden Fuqua drager mod serieland, er han dog aktuel i de danske biografer med boksedramaet ’Southpaw’, der har Jake Gyllenhaal i hovedrollen, og som kan ses fra 20. august.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af