Trailer: Bruce Campbell er tilbage med motorsav og blodtørst i tv-serien ’Ash vs. Evil Dead’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sam Raimis horror-film ’The Evil Dead’ var alt andet end hverdagskost, da den fik premiere i 1981. Fortællingen om en gruppe unge, der på en uskyldig hyttetur hidkalder mørkets kræfter efter fundet af en mystisk bog, var lavet for næsten ingen penge, men flød over med voldsomme effekter af flækkede kranier og afhuggede lemmer – alt sammen leveret med et satanisk og charmerende glimt i øjet.

Siden fulgte ’Evil Dead 2’ (1987) og ’Army of Darkness’ (1992), mens et humorforladt og ganske forglemmeligt forsøg på et reboot ramte det danske dvd-marked i 2013.

Nu er den senere ‘Spider-Man’-instruktør Sam Raimi dog igen klar til at vække de døde til live, når han med ’Ash vs. Evil Dead’ opgraderer sit filmunivers til tv-seriens format – og humorforladt kan man vist næppe kalde ovenstående trailer, der giver første forsmag på en – formentlig – kødfyldt hovedret.

Den trofaste ’Evil Dead’-frontfigur Bruce Campbell vender tilbage som den frygtløse helt med motorsavshånden, Ash, og målt på på mængderne af blod og jokes, der kastes henover skærmen i den korte trailer, er hverken han eller Sam Raimi blevet mindre blodtørstige eller uhøjtidelige med årene.

Sam Raimi kunne i en snak med Indiewire tidligere på året i øvrigt fortælle, at seriens fokus på Ash vil være mere nuanceret end i de tidligere film.

»Ash er stadig den bedrevidende white-trash-fyr, der ikke rigtig ved en skid – ham vi alle kender og elsker. Men han er også en traumatiseret krigsveteran, der kæmper en indre kamp«, lød det fra Raimi, der har skrevet og instrueret seriens pilotafsnit.

’Ash vs. Evil Dead’ har premiere på amerikansk tv 31. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af