Trailer: Se James McAvoy og Daniel Radcliffe som Frankenstein og Igor i ’Victor Frankenstein’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktion: Paul McGuigan. Medvirkende: Daniel Radcliffe, James McAvoy, Jessica Brown, Andrew Scott. Dansk biografpremiere 7. januar 2016.

Tre trailer-tanker:

1) Når filmmagere kaster sig over litteraturhistoriens gotiske myter, har de det med at kaste mådeholdet over bord. Det var tilfældet i fadæserne ’Van Helsing’ og ’Det hemmelighedsfulde selskab’ – det 19. århundredes lurende, tågeindhyllede gru falmer let i frådende effektorgier.

2) ’Victor Frankenstein’, den seneste fortolkning af Mary Shelleys dunkle klassiker, skorter heller ikke på nedrige vanskabninger, hvis man skal tro den første trailer til filmen. Instruktør Paul McGuigan (den vellykkede ’Lucky Number Slevin’) og manusforfatter Max Landis (den lige så vellykkede ’Chronicle’) lader dog til at krydre den stakåndede action med ærkebritisk sarkasme i skildringen af det skæve forhold mellem James McAvoys titelkarakter og Daniel Radcliffes assistent, Igor. En bromance under 1800-tallets tordentunge skyer!

3) Hvor McAvoy viste sit komiske talent i den politisk ukorrekte (og sørgeligt uforløste) ’Filth’, har Radcliffe efterhånden formået at distancere sig fra en vis teenagetroldmands mørke slagskygge. Med Alexandre Ajas ’Horns’ betrådte han overbevisende horrorgenrens gyngende grund, mens han bragte charme til den romantiske komedie ’What If’. McAvoy og Radcliffes venskab uden for lærredet skinner igennem i traileren, der byder på flere mindeværdige udvekslinger mellem skuespillerne og giver løfter om en gedigen genfortælling af Frankenstein-myten.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af