Trailer: Clive Owen er tilbage i anden sæson af den blodige lægeserie ‘The Knick’

Med udgangspunkt i progressiv lægevidenskab i starten af 1900-tallet forsøgte første sæson af hospitalserien ’The Knick’ meget passende at være lige netop dét: Progressiv. Og med et synth-drevet soundtrack, klinisk beskårede billeder og en stor filmstjerne som hovedrolleindehaver nåede Cinemax’ dramaserie da også næsten målstregen.

Fortællingen om Knickerbocker-hospitalet i New York og Clive Owen som den geniale, men også martrede overlæge indtog dog samtidig tv-verdens i øjeblikket mest fladtrådte territorium: Anti-heltens. Nu giver en trailer for seriens anden sæson en forsmag på flere blodige og aggressive optrin anført af Owens heroinglade hospitalsleder, John W. Thackery.

I hovedrollen som den stofmisbrugende og storhedsvanvittige Thackery vender Clive Owen tilbage med, hvad der ligner den samme rå – og næste overgearede – energi, og han instrueres endnu engang af den alsidige Steven Soderbergh, der fra filmens verden blandt andet er kendt for sin stjernespækkede ‘Ocean’s’-trilogi, indienyklassikeren ‘Sex, Lies and Videotape’ og ikke mindst Oscar-vinderen ’Traffic’.

Anden sæson af ’The Knick’ kan ses på HBO Nordic fra 17. oktober.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af