Trailer: Clive Owen er tilbage i anden sæson af den blodige lægeserie ‘The Knick’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Med udgangspunkt i progressiv lægevidenskab i starten af 1900-tallet forsøgte første sæson af hospitalserien ’The Knick’ meget passende at være lige netop dét: Progressiv. Og med et synth-drevet soundtrack, klinisk beskårede billeder og en stor filmstjerne som hovedrolleindehaver nåede Cinemax’ dramaserie da også næsten målstregen.

Fortællingen om Knickerbocker-hospitalet i New York og Clive Owen som den geniale, men også martrede overlæge indtog dog samtidig tv-verdens i øjeblikket mest fladtrådte territorium: Anti-heltens. Nu giver en trailer for seriens anden sæson en forsmag på flere blodige og aggressive optrin anført af Owens heroinglade hospitalsleder, John W. Thackery.

I hovedrollen som den stofmisbrugende og storhedsvanvittige Thackery vender Clive Owen tilbage med, hvad der ligner den samme rå – og næste overgearede – energi, og han instrueres endnu engang af den alsidige Steven Soderbergh, der fra filmens verden blandt andet er kendt for sin stjernespækkede ‘Ocean’s’-trilogi, indienyklassikeren ‘Sex, Lies and Videotape’ og ikke mindst Oscar-vinderen ’Traffic’.

Anden sæson af ’The Knick’ kan ses på HBO Nordic fra 17. oktober.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af