Trailer: Få en forsmag på TV 2’s stortanlagte dramaserie, ‘Norskov’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

TV 2 har ikke nydt helt samme succes på dramaserieområdet som konkurrenterne hos DR, men det kan ændre sig med den kommende storsatsning ‘Norskov’.

Serien, som får premiere 21. september i bedste sendetid, handler en fiktiv by i Nordjylland, som til forveksling minder om Frederikshavn. Her vender politimanden Tom Noack (Thomas Levin) hjem efter 20 år i København for at komme til bunds i byens problem med narko, som er tæt ved at koste en gymnasiepige livet.

I Norskov bliver Tom konfronteret med sine gamle venner Martin og Bonden, hvoraf førstnævnte nu er borgmester og den sidste indflydelsesrig entreprenør. Han møder også en gammel flamme, der er endt som misbruger og har svært ved at tage sig ordentligt af sin næsten-voksne søn, der har en lysende fremtid for sig på byens stolthed, det lokale ishockeyhold.

Serien er optaget on location i Frederikshavn og byder på et lovende cast, som langt fra er Tordenskjolds soldater. Ud over Thomas Levin i hovedrollen er Claus Riis Østergaard, Jakob Ulrik Lohmann, Anne Sofie Espersen, Henrik Birch og den unge debutant Mathias Käki Jørgensen på plakaten.

Hovedforfatter er Dunja Gry Jensen (‘Frygtelig lykkelig’).

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af