Trailer: Lady Gaga spøger i gruopvækkende teaser for ’American Horror Story: Hotel’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lady Gaga har tidligere givet liv til mere eller mindre outrerede karakterer i ’Machete Kills’ og ’Sin City: A Dame to Kill For’ foruden sine grænsesøgende musikvideoer, men i ’American Horror Story: Hotel’, den femte ombæring af FX’s dunkle antologiserie, sigter hun efter sit endegyldige gennembrud som skuespiller.

I den første trailer til sæsonen svæver kameraet gennem titlens makabre hotel og præsenterer på ildevarslende manér det nye ensemble, anført af Chloë Sevigny (’Kids’, ’Bloodline’), Kathy Bates (’Misery’) og Gaga med meterlange, kridhvide lokker. Sangerinden er kun på skærmen i et par sekunder, men alligevel antyder den korte forsmag, at hun indtager en bærende rolle i den nye sæson.

’American Horror Story: Hotel’ får premiere på amerikansk tv den 7. oktober.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af