Trailer: Leonardo DiCaprio jagter Tom Hardy i vild forsmag på Iñárritus ’The Revenant’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Alejandro González Iñárritu sejrede stort ved dette års Oscar-show med den overrumplende metafilm ‘Birdman’, der vendte det blinde øje til filmmediets konventioner og lod sig indpakke i et sømløst sammenklippet, fingeret long take.

Nu melder den mexicanske instruktør sig igen blandt Oscar-feltets tidlige favoritter med den rå, hyperambitiøse vildnisthriller ’The Revenant’, der har Leonardo DiCaprio og Tom Hardy i de bærende roller som maskuline stridshaner i ødemarkens greb.

I 1820’erne efterlader Hardy DiCaprio til at dø i den sneklædte skovbund efter et bjørneangreb, men den hårdt sårede opdagelsesrejsende klynger sig til livet og drager efterfølgende på hævntogt med vanviddet dirrende i øjnene.

Den nye trailer til filmen er en rytmisk, hårdtpumpet delikatesse, hvor mesterfotografen Emmanuel Lubezki kaster kameraet ud over skrænter, op på hesterygge og ind mellem træstammer, inden han lader os få pusten i berusende totaler, malet med naturligt lys. Selv om kalenderen siger september, og skærmen er fattig på tommer, er det svært at forestille sig, at han ikke hjemtager sin tredje Oscar på stribe i kategorien bedste fotografering (hermed jinxet).

Spørgsmålet er, om også DiCaprio trækker det længste strå i The Dolby Theatre efter adskillige års ’lige ved og næsten’?

’The Revenant’ har endnu ikke fået en dansk premieredato, men den rammer de amerikanske lærreder den 25. december.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af