Video: Bernie Sanders – bongospiller med præsidentdrømme

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den amerikanske valgkamp er i fuld gang, og demokraterne og republikanerne er i færd med at udpege deres spidskandidater. Donald Trump fører stadig i målingerne for republikanerne, og hos demokraterne har det længe set ud, som om Hillary Clinton var den sikre kandidat til næste års præsidentvalgkamp.

Nu har det demokratiske kandidatræs dog taget lidt af en drejning. Den med amerikanske øjne ultra-socialistiske og Skandinavien-elskende Bernie Sanders nærmer sig kraftigt Hillary i de nyeste målinger. Specielt unge vælgere hylder Sanders for hans alternative ideer og (igen med amerikanske øjne) relativt revolutionerende miljø- og socialpolitik.

Nu afslører Sanders også hidtil ukendte talenter inden for den musikalske verden. Det viser sig nemlig, at han er en temmelig habil bongotromme-spiller! Han fyrede den i hvert fald godt af i den nyligt overståede kandidat debat på CNN. Det skal nok trække endnu flere unge vælgere til. Hvis ikke præsidentdrømmen bliver til noget for den gode Sanders, så kan han jo altid tage på tour med Paul Simon.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af