Casting-nyt: ’Twin Peaks’ tilføjer ‘An Education’-stjerne, Ellen Page i dansk instruktørs amerikanske remake

Casting-nyt: ’Twin Peaks’ tilføjer ‘An Education’-stjerne, Ellen Page i dansk instruktørs amerikanske remake

Bortset fra annonceringen af Kyle MacLachlans tilbagevenden som Agent Cooper har Lynch og co. endnu til gode at offentliggøre skuespillernavne til den kommende ’Twin Peaks’-genoplivning. Imidlertid afslørede TVLine sidste måned Amanda Seyfrieds medvirken, og nu har selvsamme medie opsnappet det næste stjernenavn på rollelisten:

44-årige Peter Sarsgaard, der er aktuel i Bobby Fischer-biografien ’Pawn Sacrifice’, kendt fra film som ‘An Education’ og ‘Night Moves’ og desuden har tv-serie-erfaring fra ’The Killing’ og ’The Slap’. Intet er officielt bekræftet, men ifølge TVLine vil Sarsgaard indtage en tilbagevendende rolle i serien.

Udover Sarsgaard og Seyfried er også Balthazar Getty (‘Lost Highway’, ’Brothers & Sisters’) og Robert Knepper (’Prison Break’) rygtet til ’Twin Peaks’-castet.

Sydkoreanske Joon-ho Bong, der sidste år tog turen til Hollywood med ’Snowpiercer’, stod inden da bag en af nyere tids mest vellykkede monsterfilm på hjemlig grund. ’The Host’ var et hæsblæsende, hylende morsomt og helt igennem kuleskørt take på genren, en umiskendeligt sydkoreansk actionfilm med et legesygt twist.

Nu afprøver han formlen i det amerikanske studiesystem med ’Okja’, en stort anlagt monsterfilm med en koreansk hovedrolleindehaver og et amerikansk/britisk birollecast. Mens hovedrollen endnu ikke er afsat, har Jake Gyllenhaal, Paul Dano (’There Will Be Blood’), Bill Nighy (’Love Actually’) og Kelly Macdonald (‘Boardwalk Empire’, ’No Country for Old Men’) sluttet sig til Tilda Swinton (’Snowpiercer’) blandt de engelsktalende skuespillere. Det skriver The Wrap.

Samtidig beretter Variety, at Niels Arden Oplevs remake af Joel Schumachers ’Flatliners’ har tilføjet sit første skuespilnavn i Ellen Page (’Juno’, ’Inception’). Schumachers original omhandler en håndfuld medicinstuderende, der leger med døden ved at dræbe og derefter genoplive hinanden for at opleve ’den anden side’. Det er endnu uvist, hvornår optagelserne påbegyndes.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af