Danske ’Game of Thrones’-stjerner skal spille sammen i ny spændingsfilm

Danske ’Game of Thrones’-stjerner skal spille sammen i ny spændingsfilm

’Game of Thrones’-stjernerne Nikolaj Coster-Waldau og Birgitte Hjort Sørensen mødes for en stund på dansk grund, når de skal medvirke i Jens Dahls thriller ’3 ting’.

Filmen handler om sprængstofseksperten Mikael (Coster-Waldau), der stjæler et stort millionbeløb sammen med en flok serbiske kriminelle, men senere fortryder og indtræder i et vidnebeskyttelsesprogram for at redde eget skind. I bytte for sit vidneudsagn kræver han at se en kvinde ved navn Camilla (Hjort Sørensen), modtage en bestemt kasse fra et opbevaringslager og få to gange takeaway-butter chicken leveret fra et spisested i Valby.

Instruktør Jens Dahl er primært kendt for sit manuskriptarbejde på Nicolas Winding Refns ’Pusher’ samt tv-serierne ’Norskov’ og ’De udvalgte’, men han skrev også krigsfilmen ’På fremmed mark’, hvor Nikolaj Coster-Waldau leverede en af karrierens mest intense præstationer som hårdnakket jægersoldat.

’3 ting’, der også har Jacob Lohmann (‘Norskov’) og Lærke Winther (‘Den som dræber’, ‘Dicte’) på rollelisten, indleder optagelser i december og rammer efter planen de danske biografer den 27. oktober 2016.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af