Døren åbnet på klem for flere ‘The Hunger Games’-film

Døren åbnet på klem for flere ‘The Hunger Games’-film

Da ‘The Hunger Games: Mockingjay del 2’ fik biografpremiere i november, lukkede og slukkede en af nyere tids mest succesfulde franchises med et tilfredstillende brag. Troede vi.

For mens fortællingen om bueskytten, frihedskæmperen og krigshelten Katniss Everdeen ganske vist synes definitivt afrundet, er potentialet for ‘The Hunger Games’-universet langt fra opbrugt – i hvert fald hvis man skal tro Michael Burns, bestyrelsesformand i filmselskabet Lionsgate, som står bag ‘The Hunger Games’-filmene.

»Det (‘Hunger Games’-universet, red.) vil leve videre og videre«, sagde Burns på et pressemøde i New York, og mens det litterære forlæg skrevet af Suzanne Collins ikke rækker videre end til ‘Mockingjay’, ser filmstudiet stadig oplagte muligheder i at lade universet leve videre.

Det var nemlig kun franchisens to første film, der fandt sted i den farefulde ‘The Hunger Games’-arena. Og det vil en prequel kunne ændre på.

»Noget, som børn siger, at de savnede (fra de første ‘Hunger Games’-film), var, at der ikke var nogen arenaer. Og hvis vi gik tilbage i tiden, ville der jo være arenaer«, sagde Michael Burns.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af