Russell Crowe tryner Ryan Gosling i hårdkogt trailer til Shane Blacks ’The Nice Guys’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efter en afstikker i Marvel-land med ’Iron Man 3’ betræder ’Dødbringende våben’- og ’Kiss Kiss Bang Bang’-forfatteren Shane Black igen velkendt grund med ’The Nice Guys’, en rastløs caper-komedie fyldt med filmmagerens signaturtræk: Rå, rap dialog, voldelige optrin og kulsort humor, leveret i et frenetisk fortælletempo.

Ryan Gosling gør op med den mutte maskulinitet, han tilegnede sig i Winding Refns ’Drive’ og ’Only God Forgives’, i rollen som kejtet privatdetektiv på jagt efter sandheden i en mystisk mordgåde. Russell Crowe ligner mere sig selv som afmålt afstraffer. I trailerens første scene brækker han Goslings arm, som var det ugens mindst ophidsende episode.

Shane Black har selv beskrevet ’The Nice Guys’ som en »spirituel efterfølger« til ’Kiss Kiss Bang Bang’, hvor Robert Downey Jr. og Val Kilmer funklede som umage, dynamisk duo i L.A.’s dunkle afkroge. Er Crowe og Goslings kemi blot halvt så overbevisende – hvilket traileren så afgjort indikerer – kan man se frem til ubehøvlet underholdning af fineste skuffe i ’The Nice Guys’.

Filmen har endnu ikke fået en dansk premieredato.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af