Se den provokerende ‘SNL’-sketch ‘Meet Your Second Wife’ med Amy Poehler og Tina Fey i spidsen

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Gik ‘SNL’ for langt med deres ‘Meet Your Second Wife’-sketch«, spørger The Huffington Post i en artikel publiceret i går, dagen efter Saturday Night Live’ landede en usædvanlig satirisk provokation midt i bedste sendetid.

De gæstebesøgende komikere Amy Poehler og Tina Fey spillede værter for et program under titlen ‘Meet Your Second Wife’. Her blev tre midaldrende mænd præsenteret for den kvinde (well, teenager, pige, foster), som de nogle år ude i fremtiden vil forlade deres jævnaldrende hustru for.

Og der er da også noget stærkt ubehageligt i at se en femårig blive præsenteret som en granvoksen mands kommende elsker. Hvilket netop er pointen. Den første mand er først uforstående over for tanken om, at han skulle have lyst til at forlade sin kone men da han præsenteres for det faktum, at hans roman bliver en bestseller og solgt til filmatisering, lyder scenariet pludselig mere sandsynligt (denne del af sketchen synes i øvrigt at være en hilsen til tv-serien ‘The Affair’).

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af