Sketch (tror vi nok): Jamie Oliver laver kalkun med bongo-stegte chili

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Julen står for døren. Det betyder, at vi lige om lidt skal æde hinanden midt over – først under diverse julefrokoster, siden på selve Juleaften. Hvad enten man er til and, gås eller flæskesteg (eller hvilken som helst kombination af disse), så er det vigtigt, at den/(de) valgte steg(e) er helt perfekt tilberedt. For familiefredens og ens egen æres skyld.

Alle har en mening om, hvordan man får den sprødeste svær, eller hvad der skal til for at lave den saftigste gås eller and. Alle har en bedstemor »som bare laver den bedste julemad ever lissom!«. Og det er jo fint nok. Hvis man alligevel har mod på at gå lidt mere radikalt til gåsestegen i år, så kan man passende følge denne opskrift på gåsesteg med bongo-chili fra superstjernekokken Jamie Oliver.

Jeg må indrømme, at jeg selv var lidt i tvivl, om videoen var en sketch eller en seriøs madvideo de første 30 sekunders tid, men da Oliver (eller den ret ferme klipper, der står bag sketchen) vælger at tilføre et armbåndsur i retten, så begyndte der at ringe en lille klokke: Det her er vist for sjov. God appetit og god jul!

Kenneth Sarup er fast comedyskribent for Soundvenue.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af