Se Ryan Gosling flække af grin over komikers alien-oplevelser i ‘Saturday Night Live’-sketch

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ryan Gosling stod i lørdags i spidsen for sketchshowet ‘Saturday Night Live’, og selvom det langt fra var verdensstjernens første optræden på de skrå comedybrædder, var det bestemt én af de mere mindeværdige.

Og det var det primært på på grund af en enkelt sketch: Sammen med de faste ‘SNL’-medlemmer Kate McKinnon og Cecily Strong ses Gosling som et påstået ‘alien obduction’-offer, der afhøres af eksperter fra den amerikanske Pentagon-base. Men hvor Gosling og Strong begge reagerer positivt på deres møde med rumvæsener (»it felt like a blanket made of love«), har Kate McKinnons kæderygende white-trash-karakter fået en noget anderledes behandling.

Først bukker Aidy Bryant (som en af de to eksperter) under for McKinnons fremragende komiske timing, og hele sketchen igennem har også Ryan Gosling umådeligt svært ved at holde masken. Han kæmper bravt, men forgæves.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af