Se traileren til Richard Linklaters første film efter ‘Boyhood’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Før han lavede ‘Before’-trilogien og ‘Boyhood’ slog Richard Linklater igennem med highschool-filmen ‘Dazed and Confused’ fra 1993, et nostalgisk og humoristisk blik på ungdommen i 70’erne.

Med sin første film siden ‘Boyhood’ vender instruktøren nu tilbage til rødderne med det, han har kaldt en åndelig opfølger til netop ‘Dazed and Confused’. Med ‘Everybody Wants Some’ er vi tilbage i skolemiljøet, men denne gang er udgangspunktet college i 80’erne med alt, hvad det indebærer.

At dømme ud fra den første trailer synes filmen at dele den henslængte stemning og gennemførte periodeskildringe med ‘Dazed and Confused’, der breakede senere stjerner som Matthew McConaughey, Milla Jovovich og Adam Goldberg. Det virker derfor helt naturligt, at også castet i ‘Everybody Wants Some’ består af friske navne, der kan stå over for deres gennembrud.

Filmen står til amerikansk premiere i april, mens den danske premiere endnu er usikker.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af