Zach Galifianakis til Tobey Maguire: Shut the f*** up

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Julen er som bekendt de evige repetitioners højtid, så her et kærkomment gensyn med en lille julegodbid.

Komikeren Zach Galifianakis er ikke en herre, der lægger fingre i mellem. Sålunde heller ikke tilbage i den søde juletid anno 2013, da skuespilkollegaen Tobey Maguire som gæst på Galifianakis’ Funny or Die-talkshow ‘Between Two Ferns’ ikke fattede, hvornår der skulle klappes kaje.

Maguire og Samuel L. Jackson (i … nattøj?) er her inviteret i studiet til endnu en omgang flabede fornærmelser, hvor du, hvis du ikke allerede har fået forstoppelse af salmer og skønsang, også kan (gen)høre Aracade Fire give en, æh, alternativ version af sæsonklassikeren ’Little Drummer Boy’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af