Comedy: Hæsblæsende og populær GoPro-video viser en af hverdagens helte

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Glædelig jul med lidt forsinkelse, jeg håber, I har fået nogle gode gaver.

Det har den helt almindelige fyr Blane Steckline i hvert fald. Han har nemlig fået et dejligt GoPro-kamera. GoPro har de sidste par år solgt tonsvis af actionkameraer til folk med actionagtige liv, og de har med deres slogan Be a Hero inspireret millionvis af mennesker til at gå ud og bungyklatre og skatesurfe alt fra vulkaner til hvide hajer (eller hvad det nu end er, sådan nogle actiontyper render og laver). Det er der kommet mange adrenalinpumpende og actionpacked optagelser ud af, som man kan finde over det ganske internet.

Nå, tilbage til Blane Steckline – en af hverdagens helte – som ligeledes har foreviget sine hæsblæsende oplevelser med sit nye kamera (inklusive energiboostende techno) og lagt det ud i verden til skue for alle.

Nu vil jeg ikke spoile, hvad der sker i videoen, men blot konstatere, at den har fået over 500.000 views på en lille uges tid, og at den er et dejligt ærligt og morsomt lille indspark i den adrenalinhungrende ekstremsportskultur, som vi alle er en del af. Be a (everyday) Hero!

Kenneth Sarup er fast comedyskribent for Soundvenue.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af