Den nye Han Solo: Se skuespillerne, der kæmper om at afløse Harrison Ford

Den nye Han Solo: Se skuespillerne, der kæmper om at afløse Harrison Ford

Jagten på en ny Han Solo er i gang. Instruktørparret Phil Lord og Christopher Miller planlægger lige nu en ‘Star Wars’-spinoff med fokus på dusørjægeren, men selvom filmen først kommer ud i 2018, lader det til, at Lord og Miller er interesserede i at finde Harrison Fords efterfølger hurtigst muligt.

Ifølge Variety er omkring et dusin talenter tilbage i kapløbet, og blandt disse er de mest kendte Miles Teller fra ’Whiplash’, James Francos lillebror Dave Franco og Ansel Elgort fra ’En flænge i himlen’. Desuden kan rollen gå til en af de snart biografaktuelle Logan Lerman fra ’Brooklyn’ og Blake Jenner fra ’Everybody Wants Some’. Endelig er Scott Eastwood (’Fury’) og Jack Reynor (’What Richard Did’) også stadig i spil.

Han Solo skal findes hurtigt, da han ifølge Variety skal have en cameo i den første ’Star Wars’-spinoff, ’Rogue One: A Star Wars Story’, som er i gang med at blive optaget.

Filmen er den første i en ny ’Star Wars Anthology’-serie, hvor hver film fokuserer på en enkelt historie fra stjernekrigsuniverset. Den foregår mellem ’Star Wars III: Sith-fyrsternes hævn’ og ’Star Wars IV: Et nyt håb’ og handler om en gruppe oprørere, der går sammen for at stjæle planerne til Dødsstjernen.

En allerede bekræftet skuespiller i ’Rogue One’ er vores egen Mads Mikkelsen. Filmen får dansk premiere 15. december 2016.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af