Fra Harry til Snape: Læs Daniel Radcliffes rørende mindeord om Alan Rickman

Fra Harry til Snape: Læs Daniel Radcliffes rørende mindeord om Alan Rickman

Nyheden om Alan Rickmans død ramte i går filmverdenen som en meteor.

Mange i den yngre generation forbinder især Alan Rickman med rollen som Professor Snape fra ’Harry Potter’-filmene. Daniel Radcliffe (Harry Potter) fortæller her i et kort mindeord om Rickman som menneske og hans store effekt på Radcliffe som barneskuespiller.

Rickman var mest kendt for sine skurkeroller, og Radcliffe beskriver ironien i, at Rickman i virkeligheden var »ekstremt venlig, generøs, selvforklejnende og sjov. Og visse ting blev åbenlyst sjovere, når de blev leveret med hans umiskendelige dybe bas«.

Læs Radcliffes dybfølte og rørende mindeord herunder.

Daniel Radcliffe Alan Rickman

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af