Javier Bardem castet over for Jennifer Lawrence i Aronofskys kommende thriller

Javier Bardem castet over for Jennifer Lawrence i Aronofskys kommende thriller

Efter at have lavet sin dyreste film i karrieren — ‘Noah’ om Noahs ark, med Russell Crowe i hovedrollen — vender Darren Aronofsky nu tilsyneladende back to basics

I oktober sidste år lykkedes det, ifølge Variety, ‘Black Swan’-instruktøren at caste Jennifer Lawrence til sin nye film, der endnu ikke har en titel. Og nu ser det ud til, at det bliver Javier Bardem, der skal spille over for Lawrence, beretter Variety.

Meget tyder på, at der er tale om en thriller. Historien handler nemlig om »et par, hvis forhold bliver testet, når ubudne gæster ankommer til deres hjem og forstyrrer deres rolige eksistens«, skriver Variety.

En række skuespillere var interesserede i rollen, men Bardem var Aronofskys førsteprioritet hele vejen igennem, og efter at det lykkedes at få Jennifer Lawrence i hus, var instruktøren hurtig til at tilbyde filmens mandlige hovedrolle til den spanske skuespiller.

Planen er at starte optagelserne i foråret. Fans af ‘Requiem for a Dream’ og ‘The Wrestler’ må dog væbne sig med tålmodighed — Aronofskys nye film får først premiere til næste år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af