Sacha Baron Cohen på vej med spionkomedie — se det nye klip

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mens 2015 var dækket godt ind, hvad angår spionfilm, ser 2016 indtil videre ikke ud til at blive overrendt af hemmelige agenter. Sacha Baron Cohen har dog kastet sig ud i en spionkomedie, ‘Grimsby’, som nu har fået en ny teaser.

Mark Strong — som vi så sidste år i ‘Kingsman: The Secret Service — spiller en højt trænet MI6-agent, mens Sacha Baron Cohen spiller hans bror, en fladpandet og uduelig hooligan. De to skal forsøge at samarbejde, men ud fra klippet at dømme bliver det samarbejde alvorligt op ad bakke.

Sacha Baron Cohen har som bekendt slået sit navn fast med karakterer som Ali G, Borat og Brüno og spillede også hovedrollen som admiral general Aladeen i ‘The Dictator’ tilbage i 2012.

At dømme ud fra det korte klip bliver det svært for ‘Grimsby’ at nå op på højde med ‘Borat’, men det er lykkedes Sacha Baron Cohen at samle et imponerende cast, der — udover Mark Strong og Cohen selv — består af Cohens kone, Isla Fisher (‘The Great Gatsby’), Ian McShane (‘Deadwood’), Gabourey Sidibe (‘Precious’), Rebel Wilson (‘Bridesmaids’), David Harewood (‘Homeland’) og ikke mindst Penelope Cruz.

‘Grimsby’ får dansk premiere torsdag den 10. marts

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af