Se den første officielle trailer til ‘Suicide Squad’ – med Jared Leto som Jokeren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er lagt op til et travlt filmår for superheltefans. ‘Deadpool’ får premiere herhjemme den 11. februar, og til sommer kommer både ‘Batman v Superman: Dawn of Justice’, ‘Captain America: Civil War’, ’X-Men: Apocalypse’ og ‘Suicide Squad’ i biograferne.

I juli blev der leaket en trailer til netop ’Suicide Squad’, som skulle have været eksklusivt vist for Comic Con-festivalen og altså ikke var tænkt til bredere offentliggørelse, da optagelserne stadig var i gang. Nu er der dog kommet en ny trailer, den første officielle af slagsen, hvilket også fremgår tydeligt af kvaliteten.

Suicide Squad, også kendt som Task Force X, er baseret på DC-tegneserier om et hold af superskurke, som er fanger på dødsgangen, men som bruges af regeringen til black ops-missioner i bytte for mulig benådning.

Will Smith spiller lejemorderen Deadshot, Margot Robbie (‘The Wolf of Wall Street’) spiller Harley Quinn og Jared Leto spiller Jokeren. Det skal især blive interessant at se, hvordan Leto klarer sig i forhold til Heath Ledgers ditto i ‘The Dark Knight’.

‘Suicide Squad’ er skrevet og instrueret af David Ayers, som tidligere har instrueret film som ‘Fury’ og ‘End of Watch’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af