Se den første trailer til ’Flaskepost fra P’ med Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den tredje film om Jussi Adler-Olsens Afdeling Q lander i biograferne 3. marts, og nu er den første trailer ude.

Filmen sværmer om et religiøst tema, da et søskendepar fra en menighed forsvinder. Senere dukker en otte år gammel flaskepost op på Københavns Politigård, hvor en dreng i fangeskab skriger på hjælp. Carl Mørck (Nikolaj Lie Kaas) og Assad (Fares Fares) ser straks en sammenhæng mellem de to sager og finder frem til en mand, der over en lang årerække har begået ugudelige ting i religiøse samfund.

Mystikken ved det religiøse har altid været en fascinationskraft i krimiverdenen, og det klæder forhåbentligt den nyeste film i Jussi-rækken, hvor de religiøse også spørgsmål også påvirker den desillusionerede Carl Mørck.

De to første film i serien, ’Kvinden i buret’ og ’Fasandræberne’, var begge instrueret af Mikkel Nørgaard, mens ’Flaskepost fra P’ har norske Hans Petter Moland i instruktørstolen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af