Sketch: Se Apples overraskende nye iPhone designet til fulde folk

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er ikke mere end små tre måneder siden, at Apple udkom med deres nyeste iPhone-model – iPhone 6S – men nu er de overraskende nok allerede klar med deres næste iteration af hele verdens yndlingstelefon!

Telefonen har fået navnet iPhone D og er den hidtil mest specialiserede telefon, de har lavet. Den er nemlig rettet mod en helt specifik målgruppe, nemlig fulde svin. Du kender/er måske typen. Du ved, sådan nogle der vælter rundt i byen og taber deres telefoner ned i drinks og på fortove, så gorillaglasskårene flyver om ørerne på os andre ædru typer.

Nu har Apple skabt en iPhone med præsmadret skærm og smart tøjringssnor, så den ikke bliver væk, når man for eksempel dejser om i taxaen på vej hjem fra baren. Siri er også blevet smartere og kan nu forstå selv de mest snøvlede kommandoer.

Desværre er det hele bare en sketch, så indtil videre må man stadig nøjes med Nokia 8210, hvis man skal have en by-sikker telefon.

Kenneth Sarup er fast comedy-skribent for Soundvenue.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af