Soundvenue Forpremiere: Oplev den sjældent stjernebesatte ‘The Big Short’ med Ryan Gosling, Christian Bale, Brad Pitt og Steve Carell

Soundvenue Forpremiere: Oplev den sjældent stjernebesatte ‘The Big Short’ med Ryan Gosling, Christian Bale, Brad Pitt og Steve Carell

På papiret er det noget nær umuligt at samle fire a-listers som Ryan Gosling, Christian Bale, Brad Pitt og Steve Carell til samme film.

Men det er ikke desto mindre, hvad Adam McKay har gjort til ‘The Big Short’, der er noget så overraskende som en drønunderholdende, sjov og uhyggelig film om… finanskrisen.

At en film om netop det emne er blevet et af årets mest veloplagte komediedramaer, er et mindre mirakel. Og samtidig er ‘The Big Short’ en klassisk medrivende historie om nogle ganske særlige mennesker, der blev misforstået af deres tid – og da de endelig fik oprejsning, faldt verdenen omkring dem sammen.

Gosling, Bale, Pitt og Carell spiller nogle af de få personer, der havde gennemskuet, at den amerikanske økonomi ville kollapse inden for ganske kort tid på grund af grådighed og exces i de amerikanske banker. Det er Davids kamp mod Goliat, der griner dem op i deres åbne ansigter, mens de gør det, ingen regner med: Sætter deres penge på sort, mens alle andre spiller på rød.

Det er kompliceret stof, men føles ingenlunde sådan i ‘The Big Short’, der desuden laver et smågenialt træk: Den får blondineskønheden Margot Robbie (‘The Wolf of Wall Street’) i et boblebad, stjernekokken Anthony Bourdain og Selena Gomez til at forklare de mest centrale finansbegreber.

‘The Big Short’ er en stærk kandidat til årets Oscar, og nu kan du se den før alle andre, når vi inviterer til forpremiere 20. januar kl. 20.00 i Empire Bio.

Køb billet HER – og tilmeld dig på Facebook HER.

Soundvenue Forpremiere
Empire Bio
20. januar kl. 20.00

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af