Tarantino udnævner ‘Praktikanten’ med Robert De Niro som en af sine favoritfilm i 2015

Vores anmelder gav blot Nancy Meyers romcom ‘Praktikanten’ med Anne Hathaway og Robert De Niro tre stjerner, hvilket harmonerede meget godt med oplevelsen i den samlede danske og internationale kritikerstand.

Men spørger man Quentin Tarantino, er den vurdering helt skæv.

Tarantino har en svaghed over for romcoms, ikke mindst instruktør og manuskriptforfatter Nancy Meyers, der tidligere har stået bag film som ‘It’s Complicated’ og ‘Something’s Gotta Give’. Og også hendes film om en seniorpraktikant (Robert De Niro), der får en plads hos et modefirma og en omsorgsfuld chef (Anne Hathaway), falder altså i Tarantinos smag, fortæller han i et interview med Metro.

»En af mine yndlingsfilm fra sidste år var Nancy Meyers ‘Praktikanten’. Den bliver ikke anset for at være Oscar-værdig, selvom jeg synes, Robert De Niro gav en af de bedste skuespilpræstationer sidste år i den film«.

Udmeldingen viser endnu en gang den filmelskende instruktørs forkærlighed for film og genrer, mange ellers ser ned på.

Til forskel fra ‘Praktikanten’ er Tarantinos egen film, ‘The Hateful Eight’, med i Oscar-ræset med tre nomineringer for henholdsvis bedste kvindelige birolle, bedste fotografering og bedste originale score.

Læs også: 10 film, Tarantino kræver, at du ser

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af