Lyt til Soundvenue Filmcast: Oscar-favoritten ‘The Big Short’ / ‘X-Files’ og reboot-tsunamien på tv

Lyt til Soundvenue Filmcast: Oscar-favoritten ‘The Big Short’  / ‘X-Files’ og reboot-tsunamien på tv

Soundvenue Filmcast handler denne gang om konspirationer i alle afskygninger.

’The Big Short’ udfolder usædvanligt underholdende bankverdenens grådige svindel, der ledte en hel verden i økonomisk kollaps. Er dens originale påfund med Margot Robbie i et boblebad og store stjerner på rollelisten en gal eller genial måde at forklare det komplekse emne? Hvad får Christian Bale, Brad Pitt, Ryan Gosling og Steve Carell ud af deres roller? Og fortjener den sin Oscar-favoritstatus?

Vi runder det legesyge finansdrama fra instruktøren bag ’Anchorman’, før vi hopper med hovedet først ned i den hypede genoplivning af ’The X-Files’. Retfærdiggør de første afsnit den nye sæson? Er det et sygdomstræk midt i seriernes guldalder, at reboots og adaptioner af kendte film oversvømmer tv-skærmene for tiden? Lever vi simpelthen i nostalgiens tidsalder – og er det i så fald et problem?

Vi fælder også en lyndom over ’The Revenant’, og så vender vi en sjælden bølge af gode nyheder fra mangfoldighedsfronten i USA oven på uger med hård kritik af det blegnæbede Hollywood. Som altid går det også hurtigt i hurtigrunden og streaminganbefalinger på 30 sekunder.

Abonnér på Soundvenue Filmcast via iTunes – eller lyt til den nye udsendelse HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af