Punkband jagtes af nynazister i den forrygende horrorthriller ‘Green Room’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jeremy Saulniers ‘Green Room’ kommer med en af de mest besnærende præmisser i lang tid: Et ungt punkrockband siger ja til at spille en koncert hos en flok nynazister i USA’s værste hillbillyland. Det går sådan set fint – eller, det vil sige: de bues ud – men problemerne starter, da de overværer, at nazityperne slår en ung kvinde ihjel.

De er med andre ord vidner til en forbrydelse. Og skinhead-fyrene – med Patrick Stewarts diabolske lederfigur i spidsen – har ikke i sinde at leve med løse ender.

Saulnier slog igennem med den glimrende, realistiske hævnthriller ‘Blue Ruin’, men i sin nye film ‘Green Room’ skruer han op for genrekonventionerne uden at miste sin sans for psykologisk realisme. Filmen, som fik premiere på Cannes-festivalen i maj, er både creepy og blodig, og Saulnier holder sig ikke tilbage, efterhånden som vores uheldige helte skal forsøge at overleve på nynazisternes ødegård.

Der er ingen dansk premieredato på ‘Green Room’ endnu, men forhåbentligt får vi den at se herhjemme i én eller anden sammenhæng.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af