Se sketchen: Hvad hvis Google bare var en enkelt mand med en masse ringbind

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Google er fucking fantastisk. End of story. Det kan godt være, at de ved alt om os og formentlig deler alt, hvad vi nogensinde har foretaget os på nettet, med for eksempel FBI, CIA, NSA, PET, DKNY, MTV, DSB og alle mulige andre tænkelige forkortelser, som skulle have lyst til at snage i vores sager.

Det er dog en lille pris at betale for – på et splitsekund – at få svar på, hvordan man skifter varmepumpe på en AEG (endnu en forkortelse), vaskemaskine (nemmere end man tror), eller hvor man kan få den bedste foie gras-burger i Barcelona (Tapas 24).

Men hvordan fungerer Google? Det må være noget med en database og nogle ret tjekkede Excel-ark, ikke? Måske, men hvad nu hvis Google bare var en enkelt gut med en masse ringbind, som var proppet med svar på alt?

Ja, så ville det formentlig se cirka sådan her ud. Sketchen er nummer fem i rækken af ‘Hvad nu hvis Google var en mand?’-sketches som College Humor står bag, og heldigvis holder humoren og præmissen stadig. De fire første sketches kan også klart anbefales. Og nu, tilbage til googlingen: Hvordan fjerner man gløgg-pletter fra en cypriotisk hørhat?

Kenneth Sarup er fast comedyskribent for Soundvenue.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af