Sketch lancerer et overraskende bud på livet efter døden

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvad sker der når vi dør? Kommer vi i Himlen? Måske i Helvede? Måske bliver vi genfødt som bilagsblind politiker, som snegl eller måske som dj på et provinsdiskotek? Døm selv, hvad der ville være værst.

Hvad mon der sker, når lyset går ud for sidste gang? Det er et af livets helt store – og foreløbigt – relativt ubesvarede spørgsmål. Mange mener at have svaret, men der foreligger meget få solide beviser for hverken det ene eller andet (eller tredje) scenarie.

Måske har folkene bag denne sketch ret? Deres bud på (i hvert fald starten) af efterlivet er et ét minut langt møde med en alvidende person, som i et meget Apple’sk indrettet lokale sidder klar til at besvare alle de spørgsmål, man ellers kan nå at mase ind i den begrænsede tid til rådighed.

Uden at afsløre for meget vil jeg blot sige, at sketchen på et tidspunkt tager en lettere uventet drejning, så det kan anbefales at blive hængende til det sidste. Så bliver det jo spændende, om det virkelig er sådan, det hele ender, når den fede dame synger vores sidste vers.

Kenneth Sarup er fast comedyskribent for Soundvenue.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af